Het team van Joomla! heeft op 30 oktober een nieuwe update vrijgegeven. Namelijk versie 3.9.0.

Deze update bevat meer dan 250 verbeteringen, waaronder de Privacy Tool Suite waarmee je de AVG-wet kunt naleven.

Als je vanaf afgelopen dinsdag inlogt in de backend van jouw Joomla website, zul je zien dat er een update is (versie 3.8.13).

Deze versie lost onder andere 5 veiligheidsrisico's op.

Het is een tijdje stil geweest rondom OHSN en de blog, maar dat betekend zeker niet dat we hebben stil gezeten! De AVG, Joomla! 4, Klantenpaneel, nieuwe website voor Celestine Raalte, teveel om op te noemen.

Om jullie nog even een teken van leven te geven, bij deze even een opsomming van waar we de afgelopen tijd druk mee geweest zijn.

Op woensdag 18 april is Joomla 3.8.7 vrijgegeven. Deze versie repareert bugs die zijn gerapporteerd.

In versie 3.8.7 zijn ongeveer 70 bugs opgelost of verbeterd.

Op dinsdag 6 februari 2018 is Joomla 3.8.5 vrijgegeven. Deze versie repareert bugs die zijn gerapporteerd na de release van Joomla 3.8.4 op 30 januari.

In versie 3.8.4 zijn vier veiligheidsissues opgelost. Verder zijn er in die versie ongeveer 100 bugs opgelost of verbeterd.

Momenteel hebben wij nogal wat klanten waar wij wél een website voor hebben gebouwd, maar die nog géén hostingpakket bij ons afnemen. Veel van deze klanten willen wel overstappen naar een andere hosting provider, voornamelijk vanwege de hoge kosten die zij vaak betalen, maar durven dit niet te doen omdat het verhuizen van een website nogal ingewikkeld zou zijn.

0
0
0
s2smodern

Subcategorieƫn