Momenteel hebben wij nogal wat klanten waar wij wél een website voor hebben gebouwd, maar die nog géén hostingpakket bij ons afnemen. Veel van deze klanten willen wel overstappen naar een andere hosting provider, voornamelijk vanwege de hoge kosten die zij vaak betalen, maar durven dit niet te doen omdat het verhuizen van een website nogal ingewikkeld zou zijn.

0
0
0
s2smodern

De algemene instellingen van Joomla! kun je maar beter niet wijzigen, tenzij je er verstand van hebt.
Tóch zijn sommige instellingen wel handig om te wijzigen, zoals bijvoorbeeld de tijdzone.

Daarom neem ik een aantal instellingen met je door.

0
0
0
s2smodern

De kracht van een CMS (Content Management System) is dat je op een makkelijke manier content (inhoud) op je website kan zetten.

De content die je plaatst is te maken in een editor zoals JCE, en je kunt het met één klik op de knop in je website zetten.echt

Ondanks dat het zo simpel is, zijn er toch nog een hoop mensen die het niet aandurven om zelf content op hun website te plaatsen.En om te laten zien dat het echt niet moeilijk is, hier een tutorial over hoe je een artikel maakt.

0
0
0
s2smodern

Om Google een beetje te helpen de pagina's van jouw website te indexeren, kun je een sitemap uploaden naar Google Search console.
Op die manier weet Google precies welke pagina's er zijn.

Ook kun je daarme de statistieken van jouw website beter bij houden.

Om een sitemap te maken, kun je zelf een .xml bestand maken, maar je kunt ook een (graits) extentie gebruiken om een sitemap voor je te maken.

Ik heb voor mijn website Sitemap Generator gebruikt. Alleen moet ik er wel bij zeggen dat hij in samenwerking met K2 niet goed werkt.

0
0
0
s2smodern

Joomla krijgt vaak ten onrechte de naam onveilig te zijn, waarin hackers vrij spel hebben. Dit gaat vrijwel altijd over verouderde Joomla websites en/of onveilige/verouderde extensies.

Het risico om gehackt te worden kun je verkleinen door te zorgen voor de meest recente Joomla versie, én de meest recente versie van de extensies die geïnstalleerd zijn.

0
0
0
s2smodern

K2 is een behoorlijk veelzijdig component voor Joomla! Ik gebruik K2 om mijn artikelen in te schrijven en te beheren. Maar je kunt nog veel meer met K2.

In deze video laat ik de mogelijkheden zien van K2, de parameters en waar ik K2 voor gebruik.

Gelijk een kijkje achter de schermen bij Joomlaholic.nl :-)

0
0
0
s2smodern