Wat is Webhosting?

Webhosting is het huren van een deel van de ruimte op een server in een datacenter. Deze server is continu verbonden met het internet en blijft altijd operationeel. Op de webhosting plaats je de bestanden die jouw website of applicatie vormen en zichtbaar zijn op het internet.

Webhosting wordt ook wel aangeduid als website hosting, web hosting of gewoon hosting.

 

Wanneer heb ik Webhosting nodig?

Webhosting is noodzakelijk als je een website of webshop wilt hebben. Met webhosting zorg je ervoor dat je website altijd beschikbaar blijft en zichtbaar is voor je bezoekers. Ook het verzenden van e-mails is mogelijk met een hostingpakket, omdat dit standaar is inbegrepen. Jouw e-mails worden opgeslagen in je hostingpakket. Voor het verzenden en onvangen van e-mails heb je ook een domeinnaam nodig. Een .nl domeinnaam is standaard bij elk hostingpakket van OHSN inbegrrepen.

 

Welk Pakket Moet Ik Kiezen?

Bij het kiezen tussen pakketten kun je jezelf een aantal vragen stellen:

  • Hoeveel ruimte heb ik nodig?
  • Hoeveel e-mailadressen wil ik gebruiken?
  • Hoeveel bezoekers verwacht ik op mijn website?

We raden klanten aan om te beginnen met ons Basis pakket. Je kunt altijd upgraden, en in veel gevallen is het Basis pakket voldoende. Als je meer e-mailadressen wilt gebruiken of extra ruimte nodig hebt, kies dan voor ons Standaard pakket. Dit is vaak meer dan voldoende voor veel van onze klanten.

 

Webhosting van OHSN

Als je een hostingpakket afneemt bij OHSN, hoef je geen kennis te hebben van servers. Wij regelen alles en monitoren of er geen storingen zijn. We zorgen ervoor dat de server veilig en bereikbaar blijven. Bestel vandaag nog één van onze hostingpakketten voor betrouwbare en professionele webhostingdiensten.