Bij OHSN bieden we complete oplossingen voor Joomla! websites, inclusief onderhoudspakketten, migratiediensten en de handige strippenkaart voor flexibel onderhoud.

 

Een onderhoudspakket al vanaf € 139,95 per jaar!

Heb je een prachtige website, maar ontbreekt je het aan tijd om deze te beheren? Onze betaalbare onderhoudspakketten nemen alle taken van je over.
Maandelijkse back-ups, CMS-updates, en het opschonen van de tijdelijke mappen, wij regelen het allemaal.

 

Waarom een Onderhoudspakket?

Veel websites worden als "onvelig" bestempeld, vooral als ze draaien op een verouderde CMS- en componentversies. Dit veiligheidsrisico verklein je door altijd de nieuwste versies te gebruiken. Is jouw CMS verouderd? Geen zorgen, wij kunnen jouw website migreren naar de nieuwste versie. Ontdenk het verschil tussen een update en upgrade in ons overzicht.

 

Migratie van Joomla!: Professioneel en Grondig

Heb je een sterk verouderde Joomla!-website en wil je deze naar de nieuwste versie migreren? OHSN biedt uitgebreide migratiediensten. Of je nu vanaf Joomla! 1.0, 1,5, 3,10.x naar Joomla! 4.4 x wilt, wij voeren de migratie zorgvuldig uit. Vraag eenvoudig een offerte aan door het internetadres van je website, huidige Joomla!-versie en gewenste extensies te vermelden.

 

Strippenkaart: Flexibel Onderhoud voor Jouw Website

Wij introduceren de OHSN strippenkaart! Hiermee voeren wij diverse werkzaamheden op je website uit, zoals aanpassingen, updates, storingen oplossen, SSL instellen, en meer. Kies uit verschillende strippenkaartopties voor flexibel onderhoud, maar houd er rekening mee dat bouwprojecten en migraties niet onder de strippenkaart vallen.

Kosten Strippenkaart:

  • 1 uur: € 45,- exclusief BTW
  • 4 uur: € 170,- exclusief BTW
  • 8 uur: € 315,- exclusief BTW

Wil je gebruikmaken van de strippenkaart? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bij OHSN nemen we de zorgen over jouw Joomla!-website uit handen. Ontdek onze diensten en versterk de veiligiheid en prestaties van jouw online aanwezigheid.