Alles wat je nodig hebt

Bij OHSN bieden wij alles wat je nodig hebt om zelf een mooie website te maken.

Of je nu een zakelijke website, een blog, een portfolio, of een webshop begint. OHSN bied alle tools om jouw eigen website te maken.

 

Een gratis CMS als Joomla! of WordPress

Joomla! en WordPress zijn beide veelgekozen systemen om een website in te bouwen, en dat is niet voor niets. Beide hebben ongekend veel mogelijkheden om jouw website te maken zoals jij het voor ogen hebt.

Joomla! heeft een enorm grote community die dagelijks bezig is om het Content Management System nóg mooien en uitgebreider te maken. De enorme hoeveelheid aan extensies, maken dat er niets is wat je niet kunt maken. Daarnaast zijn er diverse fora, in alle talen van de wereld, waar je om hulp kunt vragen wanneer je er zelf niet uit komt.

Beide zijn met één klik via onze Direct Admin Panel, direct te installeren op jouw webhosting.

 

 

Een Sitebuilder als Website maker

Onze tool Website maker is speciaal ontwikkelde software waarmee je zonder enige programmeer kennis een volledige website kunt maken die alle inhoud bevat die jij voor ogen hebt. Of het nu een zakelijke website moet gaan worden, of een webshop. Je kunt echt alles met onze tool, door middel van simpel zaken slepen.

Om de tool Website maker te kunnen gebruiken, hebben wij speciale hosting pakketten.

 

 

Website laten maken

Lukt het je echt niet om zelf een website te maken, of heb je er simpel weg geen tijd voor of geen zin in, dan kunnen wij bij OHSN ook een website voor jou maken.

Wanneer OHSN voor jou een website maakt, wordt dit altijd gedaan in Joomla! óf in WordPress. Zodat jij, wanneer de website klaar is, zelf de inhoud kunt bijhouden/aanvullen.